Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Bahçeşehir Okulları Yönetimi ve akademik kadrosu olarak insan şekillendirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bize emanet ettiğiniz dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın her birini Ayrı bir değer olarak görüyor, onları geleceğin parlayan yıldızları olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Çağımızın gerekleri olan 21. Yüzyıl becerilerine sahip çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesi için de idarecilerimiz, eğitim kadromuz ve personelimiz var gücüyle çalışmaktadır.

Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yolunda O’nun ilkelerine bağlı olarak ilerici, laik, özgür ve demokratik bireyler yetiştiren okulumuz, ulusal ve evrensel değerleri sahiplenen, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, sorgulayan, eleştiren ve farklılıkları kucaklayan eğitim anlayışıyla yoluna devam edecektir.

Her biri geleceğimizin mimarı olan Bahçeşehir öğrencileri, öğretmenleri ve velileri yaşam boyu öğrenme yolculuğumuza hoş geldiniz.

Şule ASLAN

Çayyolu Bahçeşehir Okulları Müdürü